Jednodniówka Narodowa :: jednodniowka.pl :: jednodniowka.com :: szczerbiec.pl
Strona Główna Artykuły Galeria Encyklopedia ForumWrzesień 09 2010 12:33:47
Nawigacja
Strona Główna
Artykuły
Galeria
Encyklopedia
Kategorie aktualności
Linki
Szukaj

Forum

Redakcja
Kontakt
Archiwalna wersja JN
Regulamin komentarzy
Użytkowników Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 103
Najnowszy Użytkownik: Wiktor
Losowe zdjęcie
4
4
11 lipca 2009 r. w Pabianicach
Reklama
Polecamy

Najnowsze...
Rocznica ważnego zwycięstwa [7 Komentarzy | 331 Czytań] | List otwarty do ministra sprawiedliwości [0 Komentarzy | 280 Czytań] | Amok ludzi nieszczęśliwych [11 Komentarzy | 431 Czytań] | Iskrzy na linii GW - PO [7 Komentarzy | 278 Czytań] | List do ministra sprawiedliwości [0 Komentarzy | 288 Czytań] | Komunikat Kresowego Ruchu Patriotycznego [0 Komentarzy | 286 Czytań] | Henryk Sienkiewicz o Organizacji Bojowej PPS [1 Komentarzy | 367 Czytań] | Polityczna ciemnota i zabobon [4 Komentarzy | 537 Czytań] | JN na Facebooku [0 Komentarzy | 348 Czytań] | Przedwyborcze zadziwienia [9 Komentarzy | 1018 Czytań] |
Narodowy PodCast
Aby rozpocząć odtwarzanie naciśnij poniższy przycisk, i chwilę odczekaj (około 10 sekund):
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
Jedność Słowiańska?
Wyblakły sztandar
Z. Wrzodak list do J...
Komorowski odcina si...
PW
Najciekawsze Tematy
Kto pomoże mi sfo... [46]
Bałkany [35]
Narodowy liberali... [32]
13 grudnia - mani... [28]
CO to jest :Nasze... [25]
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

Marzena Zawodzinska
02/07/2010 22:17
Może lepiej nie? smiley

Administrator
22/06/2010 07:30
Trzeba będzie przebudować tą naszą Jednodniówkę, bo trochę stary kod się robi smiley

Boguslaw K
29/03/2009 15:46
Majewski

Adam Smiech
13/01/2009 20:53
3.Koncepcje polityki narodowościowej rządów polskich w latach 1921-1939.Wrocław 1979

Adam Smiech
13/01/2009 20:52
2.Między rzeczywistością polityczną a światem iluzji.Lublin 2002

Archiwum
Zobacz Temat
Jednodniówka Narodowa :: jednodniowka.pl :: jednodniowka.com :: szczerbiec.pl | Historia | Historia Polski
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Taras Bulba Borowec, bohater czy bandyta
Wieslaw Tokarczuk
Użytkownik

Data rejestracji: 12.11.07
Dodane dnia 02-02-2010 07:23
Na dyskusję potrzebny jest czas. Dyskutując z Orestem być może spełnia Pan pożyteczny uczynek - poniekąd zabiera mu Pan czas tak samo, jak Pan zabiera jemu. W mojej ocenie - szkoda czasu. Ja biorąc pod uwagę, że czasu nie mam, a dodatkowo czując się tak, jakby na pogrzeb moich bliskich przeszedł upierdliwiec typu Oresta i namolnie usiłuje roztrzasać najdrobniejsze szczegóły dotyczace morderców i ofiar - wolę zadbać o stan moich nerwów. Irytujące jest to, że Orest wydaje się nie rozumieć podstawowych rzeczy. Empatia to jest coś mu obcego. "Jeśli dla Juszczenko jest ważne tylko dążenie do niepodległości, a zbrodnicze metody, którymi posługiwały się OUN i UPA, nie mają znaczenia, to jest to intelektualny i moralny infantylizm." To słowa Ewy Siemaszko. To najbardziej pozytywna ocena osoby Oresta. Jednak ja dopuszczam myśl, że Orest realizuje nieretuszowany punkt 8. Dekalogu nacjonalisty ukraińskiego, który brzmi: Nienawiścią i podstępem będziesz przyjmować wroga Twojej Nacji. Proszę zobaczyć w Wikipedii, tam jest zakłamane i to w dwóch językach. I tyle.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Taras Bulba Borowec, bohater czy bandyta
H2HSnake
Użytkownik

Data rejestracji: 02.07.07
Dodane dnia 04-02-2010 12:44
Panie Wiesławie, niech Pan zatem oszczędza nerwy i nie reaguje na jego wpisy.Niech Pan robi dalej dobrą robotę, ja mam czas to będę się wdawał w dyskusje, bo one czasem odświeżają temat dla tych co dopiero weszli w wątek i czytają tylko najnowsze posty.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Reklama
W naszym serwisie

TYLKO U NAS NAJNOWSZE I ARCHIWALNE ARTYKUŁY PROF. WIKTORA POLISZCZUKA...

Tłumaczenia JN

Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Copyright © 2007, 2008, 2009